piątek, 28 czerwca 2013

Domowy chleb

Po bardzo długiej przerwie - zarówno w pieczeniu, jak i w blogowaniu - upiekłam chleb. Okazał się łatwy i w przygotowaniu  i w samym wypiekaniu, o konsumpcji nie wspominając ;)
Przepis znalazłam tutaj.


Mało u mnie ostatnio "ciasta solnego" - wkrótce być może uda mi się nadrobić zaległości i tym samym częściej odwiedzać własnego bloga :)

5 komentarzy:

  1. Całkiem dobry mi wyszedł :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Lamarto, z nieba mi spadasz z tym przepisem! ;) Nie mam żadnego doświadczenia z drożdżami - czy możesz napisać, na jak dużą foremkę to jest przepis? Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Jasne :) Ta ilość ciasta chlebowego, podana w przepisie, wchodzi do typowej "keksówki" :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ależ zrobiłaś smaka na chlebek:)
    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń